logo hse
logo dem
logo seng
logo teš
logo rlv
logo hse edt
logo hse invest
logo rgp
/ TEŠ vzpostavil posebno spletno stran, namenjeno informiranju glede načrtovanega projekta sosežiga

TEŠ vzpostavil posebno spletno stran, namenjeno informiranju glede načrtovanega projekta sosežiga

Termoelektrarna Šoštanj (TEŠ) je vzpostavila spletno stran www.soen.si, namenjeno lokalni skupnosti, pa tudi vsem ostalim zainteresiranim, ki želijo pridobiti podatke glede načrtovane uporabe goriva SRF v TEŠ. Spletna stran zainteresirani javnosti omogoča, da pridobi vse podatke o projektu na enem mestu, poleg tega pa je mogoče preko spletne strani zastaviti tudi morebitna dodatna vprašanja o projektu.

Vzpostavitev spletne strani www.soen.si je ena izmed številnih aktivnosti, ki jih TEŠ načrtuje v sklopu celovite predstavitve projekta na lokalni ravni in širše. Tudi v prihodnje bo TEŠ nadaljeval z dosedanjo proaktivno, transparentno in vključujočo komunikacijo, saj si želimo, da ima javnost o projektu natančne in celovite informacije.

Ob tem v TEŠ še enkrat poudarjamo, da dokončna odločitev o sosežigu alternativnega goriva SRF še ni bila sprejeta. Dokončna odločitev o projektu bo sprejeta po izvedbi presoje vplivov na okolje (PVO). Če bi PVO morebiti pokazala kakršne koli prekomerne vplive na okolje, s projektom ne bomo nadaljevali.

Skip to content